Erwin Glonegger, Walter Diem: Das große Ravensburger Spielbuch

A könyv borítója

A játék a sport mellett a kikapcsolódás legjobb formája. Mivel társaságban is lehet játszani, hozzájárul az összetartozás-érzés erősítéséhez is. Az egyik legnagyobb táblajátékgyártó, a Ravensburger ebben a könyvben több száz játékötletet tesz közzé, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt gondolhatnánk, egy cég a saját maga által finanszírozott kiadványban elsősorban saját termékeit reklámozza. Itt egyáltalán nem ez történik. Még a táblajátékos fejezetben sem kerülnek elő Ravensburger-termékek, ellenben számos más játék szabályait elmagyarázzák, mint például a malomét, a góét vagy a sakkét.

De a táblajáték csak egy fejezet a kötetben: a könyv foglalkozik szabadtéri, ügyességi, kártyajátékokkal és sok egyébbel, a bújócskától a dartsig. Számos választást kínál tehát a szabadidő eltöltésére, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Mivel a játék korosztályoktól, nemzetiségektől vagy hasonlóktól független, mindazoknak ajánljuk a könyvet, akik jól szeretnének szórakozni.

Erwin Glonegger, Walter Diem: Das große Ravensburger Spielbuch (A nagy Ravensburger játékkönyv)
Ravensburg : Otto Maier Ravensburg, 1987
356 S. : ill.
Nyelv: német

Az ajánlóinkban szereplő könyvek megtalálhatók a Magyarországi Németek Könyvtára gyűjteményében. További információ: info@bibliothek.hu