Olaszy Kamilla, Pákozdiné Gonda Irén: Aktuelle Wirtschaftsthemen

A könyv borítója

E sorok legtöbb olvasója jól beszél németül. De egész más dolog mindennapi eseményekről beszélgetni, mint gazdasági problémákat megvitatni. Az utóbbihoz nagy segítséget nyújt a két szerzőnő könyve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Aktuelle Wirtschaftsthemen a közép- és felsőfokú gazdasági nyelvvizsgákhoz készült tankönyv. Feladatok százait tartalmazza, amelyek elősegítik a gazdasági élet szókincsének elsajátítását ill. magabiztosabb használatát. A mű végén közlik az egyes feladatok megoldásait, a tanulást egy CD is segíti. Ugyan a könyvet eredetileg közép- és főiskolásoknak, egyetemistáknak szánták, mindenki másnak is ajánlott a használata, hiszen a gazdaság alapvető eleme társadalmunknak, és különösen a nemzetközi kapcsolatokban döntő szerepe van.

Épp ezért mindazoknak ajánljuk a könyvet, akik jó németnyelv-tudással rendelkeznek, de szeretnék tudásukat ezen a téren bővíteni.

Olaszy Kamilla, Pákozdiné Gonda Irén: Aktuelle Wirtschaftsthemen. Lehrbuch für die Mittel- und Oberstufe (B2, C1). Mit Lösungsschlüssel + CD (Aktuális gazdasági témák. Tankönyv a közép- és felsőfokhoz (B2, C1). Megoldókulccsal és CD-vel)
Budapest : OLKA, 2007.
282 o. : ill.
Nyelv: német

Az ajánlóinkban szereplő könyvek megtalálhatók a Magyarországi Németek Könyvtára gyűjteményében. További információ: info@bibliothek.hu